maandag 28 mei 2012

'My family tree is full of NUTS'
Deze lay-out is gemaakt met de nieuwe papier-serie Camp-a-lot  van Bo Bunny als voorbeeld voor het atelier Scrap4fun. De foto's zijn vorig jaar gemaakt tijdens onze vakantie in Duitsland. Ivo en Bram waren dol op de mascotte Bollo de Beer, het was dan ook geweldig om hem 'echt' te ontmoeten.

De gele bloemen zijn van Petaloo, de overige bloemen zijn eigen collectie. De houten knoopjes zijn van  Maya Road, deze zijn heel makkelijk te bewerken met bijvoorbeeld Distress Inkt, en dat heb ik dus gedaan. De groene open bladen zijn gesneden met de Cricut. De andere groene blaadjes zijn uit het designpapier geknipt en 'bol' gemaakt.
Het wasbeertje is met de Cricut uitgesneden,  hierbij heb ik gebruik gemaakt van  het Bo Bunny cardstock, met wiebeloogjes. De bomen zijn met een Sizzix- stans gemaakt en daarna bewerkt met Distress embossing powder.


De vaantjes zijn gemaakt met cardstock en daarop is een afbeelding die uit het designpapier geknipt is. De titel is  uit hetzelfde vel geknipt

De hekjes zijn op dezelfde manier gemaakt als de bomen. Als afwerking zijn brads gebruikt van Tim Holtz.   De gestanste randen gemaakt met de Martha Stewart ponsen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Liefs Dana

1 opmerking:

  1. Helemaal geen reacties op deze prachtige layout? Komt zeker doordat veel mensen het al "in person" tegen je hebben gezegd.
    Hij is echt schitterend!! En mensen wat een werk zit daarin!

    BeantwoordenVerwijderen