dinsdag 17 april 2012

Weekly Journal {week 15}


Dit is de eerste lay-out van een nieuwe uitdaging voor mij. Door Sandra Korten ben ik op het idee gebracht op een wekelijkse lay-out te maken met de dagelijkse gebeurtenissen in ons gezin.  Zelf maakt Sandra een wekelijkse lay-out met het materiaal van Project Life. Ik was gelijk enthousiast over dit idee, het is een goede manier om je herinneringen van het gezinsleven te bewaren. 

Ik ben begonnen met mijn eigen materiaal en maak gebruik van de page protectors van American Crafts. De 'journals' schrijf ik in Word met als kop het lettertype 'Before the Rain' en voor de tekst het lettertype 'Traveler Typewriter'. De foto's zijn als collage geprint via het programma Picasso. 

Dit project geef ik de naam 'Weekly Journal'. Het zal nog moeilijk worden om dit elke week vol te houden, maar ik ga het zeker proberen. De lay-outs blijven simpel, en zo hoop ik er elke zondagavond één te kunnen maken.

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie er van vinden.

Liefs Dana6 opmerkingen:

 1. Wat een gave journal!!
  Wat leuk Dana, dat je ook meedoet. Je zult zien dat het na een jaar of na een paar jaar erg leuk is om terug te lezen. Ik probeer het ook simpel te houden maar soms neemt de scrapper in mij de overhand. Waardoor ik nu achterloop op mijn wkn. LOL!

  groetjes,

  Sandra :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Voor mij niet te doen, omdat ik me niet aan zo'n afspraak kan houden (life just happens), maar voor bijvoorbeeld een vakantie wel een geweldig idee.

  Btw, je hebt mooie knullen met heel sprekende gezichten. Hopelijk willen ze nog lang op de foto.

  Groetjes
  Carin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! Leuk idee en mooi geworden! En bijkomstig voordeel: mooie manier om door je papier heen te komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad Erica. Hier hoef je niet het nieuwste papier voor te gebruiken en het is inderdaad leuk om later weer terug te lezen. Ik ga het ook proberen. Als Dana het kan met haar drukke schema dan moet het mij ook lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dana, hoe krijg je die plaatjes/links aan de rechterkant van je blog? Die van BoBunny, Zoology. Hoe doe je dat??

  BeantwoordenVerwijderen