zondag 18 maart 2012

{ Ivo }


Deze lay-out heb ik gemaakt met de restjes van mijn vorige lay-out Carnaval Festival. Het is één van de eerste one-pagers die ik heb gemaakt. En ik moet zeggen, ik vind het eigenlijk heel leuk.

De gestippelde buitenrand zijn stroken van 1,5 inch, deze heb ik over elkaar heen gelegd en toen schuin afgesneden. In de hoeken heb ik  eye-lets  gebruikt. Het zwarte vierkant is gemaakt met een Martha Stewart Pons; Deco Fan. Het vierkante rode blok is geëmbossed en daarna met zwarte inkt bewerkt.

Ik dacht origineel te zijn met de rode gestrikte rand, maar Paula had me door, zonder dat ik het zelf bewust had gedaan. Op de voorkant van de Creatief met Foto's is precies hetzelfde gedaan. Zo zie je, je hebt niet eens altijd door waar de inspiratie vandaan komt.

De lay-out is gemaakt met het papier Serenity van Bo Bunny. De foto is gemaakt in Blijdorp, het leek mij een leuke fotoshoot om beide jongens in de boom te fotograferen, maar alleen in Ivo had er zin in. Hij hield wel zijn capuchon op en beet op zijn jas. Niet de perfecte pose, maar ach, het is 100% Ivo.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Liefs Dana

2 opmerkingen:

  1. Ja, het lukt weer! Reageren.
    Nog maar eens dus: hartstikke mooie layout, lekker stoer en ook nog eens een vreselijke leuke foto van Ivo! Toppertje dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend mooie layout weer.Je hebt me op een paar nieuwe ideeen gebracht, je hebt zo`n eigen originele stijl.TFS

    BeantwoordenVerwijderen