donderdag 9 februari 2012

Canvas SnowfallDit canvas heb ik gemaakt voor vrienden in de VS. Zij verwennen onze jongens elk jaar met kerstmis met mooie cadeaus die zij opsturen. Ook sturen zij een foto mee van hun dochter Caroline, zij is nu zeven jaar oud. Deze mooie foto's vroegen erom gescrapt te worden op het papier Snowfall van Bo Bunny. Het canvas  is 30*30 cm.
Deze schaatsen zijn uitgesneden met de Cricut cartridge 'Winter Woodland' op Grungepaper. Daarna gekleurd met paintdabbers (snowcap en silver), bewerkt met Crackle Paint en geïnkt met Vintage Phot Distress inkt. De stipjes zijn gemaakt met een parelpen. Het lint is versierd met kraaltjes en een hangertje.

De bloem is gesneden uit het designpapier en in drie lagen opgewekt. De rand is gemaakt met 50(!) eyelets  waar katoendraad doorheen is geweven.

De lichtblauwe rozet is gemaakt met een stans van Tim Holtz, de kleine blauwe roosjes zijn met  Perfect Pearls Mist (Heirloom gold) gespoten.

Het hekje is uitgestanst met een stans van Sizzx en gekleurd met Snow Cap Paintdabber. Hierover is Crackle Paint en Distress inkt Vintage photo aangebracht. Ik vond het leuk om het hekje over de zijkant door te laten lopen. 


Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Liefs Dana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten