zaterdag 29 oktober 2011

Snowfall

Deze lay-out heb ik mogen maken als voorbeeld voor de winkel Scrap4fun. Het leukste is dat deze wordt getoond op de Kreadoe, ik heb er dus erg mijn best op gedaan.

Afgelopen zondag heb ik een workshop gevolgd bij Scrapdelight, deze werd gegeven door Gerry van Gent. Door haar geïnspireerd heb ik de linkerpagina gemaakt.

Het papier is van Bo Bunny van de nieuwe serie Snowfall. Meestal gebruik ik foto's van onze twee schatjes. Maar bij dit papier paste deze foto's toch echt heel veel beter. Zien we er acht jaar geleden niet superverliefd uit?Deze sneeuwsterren zijn uit het papier gesneden, en daarna geëmbossed en in drie lagen met foamtape opgeplakt.

De bomen zijn uitgestants met Sizzix stanzen, daarna bewerkt met Distres Stains (peeled paint), bestempeld en geëmbossed met Ranger Distress embossing powder (ook peeled paint). Het sneeuw is gemaakt met Viva Pluster Tex. Ook het hekje is uitgestanst met een stans van Sizzix en daarna met Ranger Distress embossing powder (vintage photo) bewerkt.


3 opmerkingen: